Naast het vinden van een bruidsjurk wilt u natuurlijk mooie en comfortabele schoenen dragen. Het vinden van de juiste bruidsschoenen is erg belangrijk. Op uw bruidsschoenen loopt u niet dagelijks, deze moeten daarom direct comfortabel zitten en niet knellen. We raden aan om uw bruidsschoenen van te voren in te lopen, zodat het materiaal soepel wordt. Echter moeten ze vanaf het begin comfort geven.

Iedere bruidsjurk vraagt om een ander soort schoen. Een open bruidsschoen vraagt om gezien te worden. Deze past dan ook onder een korter model bruidsjurk.
Bruidsschoenen met een hak zorgen voor lange elegante benen. Voor diegene die niet gewend zijn om op hoge hakken te lopen is er ook veel keuze in modellen met een lage hak.
Afhankelijk van uw trouwlocatie en de invulling van uw dag kiest u een geschikt model. U wilt natuurlijk niet dat u met uw naaldhak in het gras blijft haken.

In onze collectie van "Elsa Coloured Shoes" hebben we een ruim keuze aanbod van wel 250 modellen. Onze bruidsschoenen kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden.
Veel avondjurken en galajurken hebben een kleur waarbij het vinden van een schoen met een bijpassende kleur lastig is. Door het inkleuren van de satijnen schoen kan deze exact passend worden gemaakt bij uw outfit.
Zowel bruiden, bruidsmeisjesbruidskinderen en overige gasten kunnen bij ons terecht voor schoenen.
De bruidsschoenen van "Elsa Coloured Shoes" zijn in zowel hele maten als halve maten verkrijgbaar.

Bij het afpassen van uw bruidsjurk is het belangrijk dat u uw bruidsschoenen meeneemt. De hoogte van uw hak is mede bepalend in het passend maken van uw bruidsjurk. Heeft u een bruidsschoen gevonden maar mist u nog een detail? Kies dan voor een mooie schoenclip als accessoire, dit maakt de schoen af.

 

Ook na de bruiloft kan de bruidsschoen alsnog ingekleurd worden, zodat u extra lang plezier heeft van uw schoen.