Op een bruiloft zijn vaak ook kinderen aanwezig. Dit kunnen uw eigen kinderen zijn, maar ook neefjes, nichtjes en kinderen van gasten. Veel bruidsparen kiezen er dan ook voor om kinderen een speciale taak te geven op hun bruiloft. Bloemenmeisjes, bellenblazers, ringendragers of kinderen die de sleep van de bruid mogen dragen, zorgen voor een mooie herinnering.

Het zoeken naar bruidskinderkleding niet altijd een makkelijke opgave. Mooi is het als niet alleen de avondjurken van de bruidsgasten en de bruidsmeisjesjurken een eenheid vormen binnen het thema van de bruiloft, maar ook de bruidskinderkleding hierbij aansluit. U kunt dan ook gasten de tip geven om bij ons bruidskinderkleding te zoeken in de stijl van uw bruiloft en trouwjurk.

Voor de bruidskindermeisjes hebben wij in onze bruidsboetiek schattige bruidskinderjurkjes. En voor de bruidsjongetjes hebben wij stoere jonkerspakjes. Onze merken “Eisend Kids”“Perfect Day” en “Emmerling” beginnen bij maat 62 en lopen door tot en met maat 176.
Onze jurkjes zijn te combineren met bruidskinderschoentjes van “Elsa Coloured Shoes”. Deze schoenen zijn er al vanaf maat 22.

Bruidskinderkleding wordt i.v.m. de groei van kinderen een maand voor de bruiloft definitief besteld. Komt u gerust al eerder kijken naar onze collectie bruidskindermode.