Onze avondjurken zijn te onderscheiden in twee soorten modellen. Een galajurk en een cocktailjurk. Wat avondjurken gemeen hebben zijn de diepe en kleurrijke glanzende stoffen met afwerking van kant en tule. Het verschil tussen deze twee zit hem in de lengte. Over het algemeen kunnen beide uitvoeringen voor een bruiloft gebruikt worden. Maar ook voor andere feestelijke aangelegenheden kunt u bij ons terecht voor een avondjurk.

Bij de galajurken is het model lang tot op de enkels. Galajurken kenmerken zich door hun chique eenvoud. Deze avondjurk is gericht op de formele gelegenheden zoals diploma uitreikingen en jubilea en recepties van bruiloften en feestdagen zoals kerst en oud en nieuw.

De cocktailjurk is een korter model tot net boven of onder de knie. Bij deze avondjurk mogen uw benen gezien worden. Deze avondjurk is voor minder formele gelegenheden. Ook worden de cocktailjurken vaak gedragen bij feestjes. Schoolgala’s, zomerse feesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften met een thema zijn dan ook een plek waarbij deze avondjurk tot haar recht komt.

Dankzij de mogelijkheid tot inkleuren kunnen wij uw schoenen in de exacte kleur van uw avondjurk maken. Vraag gerust naar onze "Elsa Coloured Shoes" collectie.

Wij adviseren graag de moeder en de schoonmoeder, de zussen, de bruidsmeisjes, de getuigen en alle andere mensen die iets te vieren hebben.
Bij aankoop van een bruidsjurk bij ons, geven wij u daarom korting op een avondjurk uit onze voorraad.